Mijn meest favoriete kerstkaart!

Mijn meest favoriete kerstkaart!

Dit was de bestseller kerstkaart uit mijn collectie op Greetz.

Vlak voor kerst kreeg ik een heel leuk gepersonaliseerd relatiegeschenk via Greetz.nl met mijn eigen kerstkaart erbij. Een hele leuke verrassing! Het was voor het eerst dat Greetz.nl kerstkaarten van mij verkocht in 2018 en ook in een nieuwe rubriek: 'sterkte' kaarten voor tijdens de feestdagen. Ik vond dat een goede insteek, want December is ook de maand waarin de trieste dingen die gebeurd zijn het afgelopen jaar worden herdacht en wat stuur je dan naar iemand die het juist dan wat moeilijker zal hebben?

Gelukkig was de bestseller in december een vrolijke kerstkaart met een rendier. Deze kerstkaart staat hier nog steeds online en met flinke korting. Je kunt nu dus al inslaan voor volgend jaar.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Michelle Dujardin

  • Michelle Dujardin Artwork & Illustrations
  • Telefoon/telephone (+31)622385144
  • [email protected]
Copyright 2019 Michelle Dujardin Powered by Lightspeed
iDEAL MasterCard Visa Bank transfer Bancontact / Mister Cash Paysafecard Visa Electron Maestro American Express
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »